Knauf B.V.
 
 
 
Beste relatie,
 
Het zijn rare tijden waar we ons in bevinden. Het ergste deel van de Coronacrisis en de gevolgen van de meest scherpe maatregelen hebben we misschien achter de rug, maar de toekomst blijft onzeker. Voor ons zakelijk, maar ook voor ons als persoon.

Bij Knauf hebben we ons – waarschijnlijk net als jullie – zo goed mogelijk aan de situatie aangepast. Om onze relaties op de hoogte te houden van de ontwikkelingen hebben we hiervoor een speciale Covid-19 webpagina gemaakt.

Gelukkig kunnen we over de afgelopen maanden ook positieve berichten delen, deze vind je hieronder in de nieuwsbrief. We wensen je alvast een fijne zomer toe.
 
Zet je in voor een circulaire economie en doneer je gebouw
 
Circulariteit in de bouw is een thema dat steeds belangrijker wordt. En uiteraard ook de aandacht van Knauf heeft. Voor ons Hybride Circulair Wandsysteem worden gebruikte gipsplaten uit oude gebouwen gehaald en modulair toegepast in nieuwe gebouwen.
 
Lees verder
Knauf Akademie
 
Op basis van de versoepelde corona-richtlijnen zijn de fysieke bijeenkomsten in de Knauf Akademie per 2 juni 2020 weer hervat. De gezondheid en veiligheid van onze deelnemers en medewerkers staat hierbij voorop. Bekijk hier welke maatregelen we hiertoe hebben getroffen.
 
Lees verder
Brio met vloerverwarming
 
Sinds kort is er de mogelijkheid om vloerverwarming eenvoudig en snel rechtstreeks aan te brengen in Knauf Brio droge dekvloeren.
 
Lees verder
Hoe word jij nog meer een ‘master’ in je vak?
 
De opnames zijn bijna afgerond… Met ‘Masters in de Bouw’ geven we op een originele manier in korte video’s tips en uitleg over de verwerking van onze materialen. Met onze eigen masters Klusmaster Raimond, Machinemaster Frank, Stucmaster Frans en Gevelmaster Niels wordt elke klus van jou een Masterpiece! In september verwachten we de release van deze video’s, houd onze website en socials daarom goed in de gaten.
 
 
Hotel Breeze: early zero energy en heel veel Knauf wanden
 
Hotel Breeze maakt gebruik van de natuurlijke elementen wind, water, zon en de aarde voor de natuurlijke airconditioning. Knauf wanden verzekeren de gasten van goed geluidscomfort en een uitstekende brandveiligheid.
 
 
Lees verder
 
Mee de bouwplaats op
 
Nu de maatregelen versoepeld zijn, gaan we als Knauf ook weer meer de bouwplaats op. Veiligheid staat daarbij voorop. Bekijk de video waarin Rob van Groningen op bezoek gaat bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van AFAS in Leusden.
 
 
 
Lees verder
 
Bestellingen en aangepaste leverdata i.v.m. zomervakantie 2020
 
Graag informeren wij je nogmaals over onze gewijzigde leverdata voor gipsen, profielen en EPS materialen in verband met de zomervakantie dit jaar.
 
Lees verder
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Deze e-mail is verzonden naar marketing@knauf.nl
 
 
© 2020 Knauf B.V.