Knauf B.V.
 
 
 
Beste relatie,
 
Het zijn rare tijden waar we ons in bevinden. Het ergste deel van de Coronacrisis en de gevolgen van de meest scherpe maatregelen hebben we misschien achter de rug, maar de toekomst blijft onzeker. Voor ons zakelijk, maar ook voor ons als persoon.

Bij Knauf hebben we ons – waarschijnlijk net als jullie – zo goed mogelijk aan de situatie aangepast. Om onze relaties op de hoogte te houden van de ontwikkelingen hebben we hiervoor een speciale Covid-19 webpagina gemaakt.

Gelukkig kunnen we over de afgelopen maanden ook positieve berichten delen, deze vind je hieronder in de nieuwsbrief. We wensen je alvast een fijne zomer toe.
 
TNO presenteert resultaten van praktijkonderzoek naar exoskelet
 
In december testte TNO in samenwerking met Knauf de effectiviteit van een arm-ondersteunend exoskelet bij werkzaamheden van stukadoors.
 
Dit is de eerste keer dat hier praktijkonderzoek naar verricht is en vormt zo een eerste stap in het onderzoek naar hoe het gebruik van een exoskelet kan bijdragen aan duurzame inzetbaarheid van deze vakmensen in de bouw. We delen hierbij graag de resultaten.
 
Lees verder
Tip: bescherm je buitenwerk bij hitte
 
De temperaturen gaan omhoog deze week! Bescherm daarom je buitenwerk tegen uitdrogen. Dit doe je door  je buitenwerk continu vochtig te houden.

Tip
Begin vroeg met je werkzaamheden en werk voor de zon uit. Is het boven de 30 graden werk dan niet buiten. 
 
Goed om te weten...
EPS 032 (de grijze) de zwarte EPS kan door zoninstraling vervormen. Als je EPS 032 verwerkt op de bouw dan moet je te allen tijde EPS afdekken met dekzeilen, zodat de EPS niet vervormt. 
Nieuwe beschermhoes G4 X
 
De laatste tijd is de vraag naar beschermhoezen voor de G4 X toegenomen.

De oude hoezen zaten krap om de G4 X en daarom hebben we een nieuwe beschermhoes ontwikkeld voor de G4 X. Deze past zelfs met opzetbak.
 
Interesse in een nieuwe beschermhoes? Neem dan contact op met een van de Knauf Machinetechniek Service dealers.
 
Vind de dealer bij jou in de buurt
Hoe word jij nog meer een ‘master’ in je vak?
 
De opnames zijn bijna afgerond… Met ‘Masters in de Bouw’ geven we op een originele manier in korte video’s tips en uitleg over de verwerking van onze materialen. Met onze eigen masters Klusmaster Raimond, Machinemaster Frank, Stucmaster Frans en Gevelmaster Niels wordt elke klus van jou een Masterpiece! In september verwachten we de release van deze video’s, houd onze website en socials daarom goed in de gaten.
 
 
Vormvrijheid in buitenafwerking
 
In een snel veranderende bouwwereld biedt Knauf met Aquapanel Cement Board Outdoor een sterke waterbestendige en brandwerende vezelcementplaat voor buitenafwerking. En daarmee creativiteit en zekerheid voor opdrachtgevers, architecten en aannemers, ongeacht het type gebouw. Aquapanel kan toegepast worden bij de bouw van villa`s, kantoren en hoogbouw, tot aan ziekenhuizen en stadions.
 
Lees verder
 
Naar nul op de meter met Knauf Skin
 
Woningcorporatie De Goede Woning doet zijn naam eer aan. In de Landenbuurt in de wijk Meerzicht worden bestaande woningen naar nul op de meter gebracht. Knauf is een van de partners in deze energetische renovatie.
 
Lees verder
 
 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
 
 
Deze e-mail is verzonden naar marketing@knauf.nl
 
 
© 2020 Knauf B.V.